Wildworldpix.com

  • Erik Joosten

Erik Joosten op het Nature Talks Photo Festival

26/10/2018

Alsof ie een van hen is… Dat is het eerste wat je denkt als je naar de foto’s van Erik Joosten kijkt. Een fotograaf met een voorliefde voor liggen op zijn buik, zo lijkt het. Of het nu Wilde honden in Afrika zijn, of een vos in Nederland, ze kijken je allemaal indringend en op ooghoogte aan.
Dat Erik Joosten bovendien een passie voor reizen heeft blijkt wel als je zijn website bekijkt… Waar is ie nog niet geweest, vraag je je af. Maar verdoe niet te veel tijd scrollend achter je computer, kom gewoon naar Nature Talks en luister als Erik Talks!

Kom ook naar Nature Talks en laat je inspireren! 10 & 11 november, Reehorst in Ede. Het Nature Talks | Natuurfotografie Festival 2018 staat weer bol van de activiteiten. Meer dan 50 sprekers, een beursvloer van meer dan 2000m2 met alle topmerken, de foto-expositie van de Nature Photographer Of The Year wedstrijd, fotografen cafe, exclusieve masterclasses en nog veel meer. Kijk verder op www.NatureTalks.nl naar ons groeiende aanbod aan workshops, masterclasses en natuurfotoreizen. Of wordt donateur van de Stichting Nature Talks, help ons de natuur te beschermen en profiteer van tal van prachtige aanbiedingen!

2 likes
previous post next post

Leave a comment